Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«Λευκή» ισοπαλία στο Μπέργκαμο(video)



Ισόπαλη χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Atalanta με την Hellas Verona, που χρησιμοποίησε και τους τρεις Ελληνες παίκτες της.
Οι Μόρας και Ταχτσίδης ήταν βασικοί και έπαιξαν όλο τον αγώνα για τους Veronesi ενώ ο Χριστοδουλόπους μπήκε στο 62’ αντί του Hallfredsson, χωρίς πάντως να καταφέρει κάποιος εξ αυτών να κάνει την διαφορά.
Βασικά, κανείς από όσους έπαιξαν, είτε για την μία είτε για την άλλη ομάδα, δεν έκανε την διαφορά αφού οι καλές φάσεις έλειψαν και μάλλον φυσιολογικά το 0-0 έμεινε ως το τέλος.
Οι <<Gialloblu>> ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και προσπάθησε για κάτι καλό με τον Jankovic σε δύο περιπτώσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη ο έλεγχος της αναμέτρησης πέρασε στην Atalanta αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι τρομερό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα πάντα στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Atalanta (Στέφανο Κολαντουόνο): Σπορτιέλο, Ζαπακόστα, Μπεναλουάν, Μπιάβα, Ντραμέ, Εστιγκαρίμπια (82’ Σπινατσόλα), Καρμόνα, Τσιγκαρίνι, Μποναβεντούρα, Μοράλες (74’ Μποάκιε), Ντένις (59’ Μπιάνκι)
Hellas Verona (Αντρέα Μαντορλίνι): Ραφαέλ, Μάρτιτς, Μάρκες, Μόρας, Αγκοστίνι, Ομπάντι (74’ Ιονίτα), Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον (62’ Χριστοδουλόπουλος), Γκόμες Ταλέμπ (83’ Νίκο Λόπες), Τόνι, Γιάνκοβιτς

http://www.video.mediaset.it/video/sportmediaset/tutti_i_gol/479691/atalanta-hellas-verona-0-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου