Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν χάνουμε στο BENTEGODI..Hellas Verona-Palermo 2-1(videos all goals)




Η Palermo προηγήθηκε αλλά η <Gialloblu> ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε με 2-1 στο «Μπεντεγκόντι», στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του Καμπιονάτο.
Η Hellas Verona είχε και τους τρεις Ελληνες στην 11άδα (ΜόραςΤαχτσίδηςΧριστοδουλόπουλος) αλλά η Palermo ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και απείλησε για πρώτη φορά στο 9’ με το σουτ του Ντιμπάλα, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ράφαελ.
Στο 18’, πάντως, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο πλασέ του Βάσκες από κοντά για το 0-1, σε μια φάση που είχε εμπλοκή και ο Μόρας. Η Hellas Verona προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά ο Χουανίτο έστειλε την μπάλα άουτ με το βολέ εντός περιοχής στο 19’, για να αναλάβει στη συνέχεια ο Τόνι.
Ο πολύπειρος φορ έχασε καλή ευκαιρία στο 22’, δυσκόλευε τους αντίπαλους αμυντικούς σε κάθε στημένη φάση και σε μια τέτοια, στο 41’, πήρε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ταχτσίδης προσπάθησε να γίνει απειλητικός με ένα σουτ που καθάρισε ο Σορεντίνο, για να απαντήσει η Palermo στο 57’ με την ωραία μπαλιά του Βάσκες για τον Μπαρέτο, ο οποίος όμως έκανε αδύναμο σουτ.
Το ματς είχε καλό ρυθμό αλλά όχι και φάσεις αφού οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές, μέχρι να κάνουν τελικά οι Σικελοί το λάθος στο 78’: Πιζάνο και Σορεντίνο δεν συνεννοήθηκαν ποτέ σε μια βαθιά μπαλιά, ο Χουανίτο κυνήγησε την φάση και ο Πιζάνο προσπάθησε να απομακρύνει αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (2-1).
Στα λεπτά που απέμεναν οι Σικελοί τα έδωσαν όλα για να πάρουν έστω την ισοπαλία αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε το σουτ του Ντιμπάλα από καλή θέση και κράτησε το 2-1 για τη Hellas Verona, που πήγε στους 4 βαθμούς και άφησε με έναν τους «ροζανέρι».
Hellas Verona (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Μάρτιτς, Μάρκες, Μόρας, Αγκοστίνι, Ομπάντι, Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον (77’ Καμπανιάρο), Χουανίτο Γκόμες (82’ Μάρκες), Τόνι, Χριστοδουλόπουλος (66’ Νίκο Λόπες)
Palermo(Μπέπε Ιακίνι): Σορεντίνο, Αντζέλκοβιτς, Τέρτσι, Φεντάλ (86’ Μακιενόκ), Πιζάνο (87’ Ν’ Γκόι), Ριγκόνι, Μπολτσόνι (70’ Μπελότι), Μπαρέτο, Νταπρελά, Βάζκες, Ντιμπάλα

https://www.youtube.com/watch?v=d3Mm9MgOOfw


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου