Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Γκραν γκινιόλ νίκη για τους "Gialloblu" μέσα στο Τορίνο(videos,goal-highlights)



Οι Veronesi έφυγαν από το Τορίνο με τους τρεις βαθμούς μετά το 1-0 επί της «γκρανάτα», έχοντας για… άγιο τον τερματοφύλακα Ράφαελ που απέκρουσε πέναλτι στο 88’!
Στο «Ολίμπικο» του Τορίνο το ματς δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να παίζουν προσεκτικά και να κάνουν αρκετά λάθη. Η πρώτη καλή φάση, πάντως, ανήκε στην Ελλάς Βερόνα και είχε ελληνικό χρώμα αφού στο 17’ ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ταχτσίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά και στο 25’ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και πάλι στο γκολ με το δοκάρι του Χουανίτο Γκόμες. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα για την Τορίνο, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο δημιουργικά, ήρθε και ο τραυματισμός του Μπενάσι στο 35’, για να πάρει την θέση του ο Σάντσες Μίνο.
Στην επανάληψη η «γκρανάτα» μπήκε πιο δυνατά και στο 49’ απείλησε με τους Κουαλιαρέλα και Αμάουρι, με τον «Κουάλια» να προσπαθεί για το γκολ και στο 59’ αλλά αρχικά ο Ράφαελ απέκρουσε το σουτ που έκανε και στη συνέχεια, μετά την σέντρα του Νταρμιάν, η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
Βλέποντας ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα του, ο Αντρέα Μαντορλίνι έκανε δύο αλλαγές για τους "Gialloblu" και στο 66’ ήρθε και το 0-1 με το σουτ του Ιονίτα, που είχε μπει αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα.
Το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά, όπου και έγιναν… πράγματα και θαύματα! Στο 87’ η Τορίνο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πέρες από τον Μάρκες αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε την εκτέλεση του Ελ Καντούρι και… απέκρουσε ξανά και στην επαναφορά το σουτ του ίδιου παίκτη!
Οι Veronesi, κάπου εκεί, άρχισαν να πανηγυρίζουν για τη νίκη αλλά τα χρειάστηκαν στο 91’, μέχρι να καταλάβουν ότι ο Λαρόντο -που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράφαελ- είχε υποδειχθεί οφσάιντ.
Δεύτερη σερί νίκη, επομένως, για την Ελλάς Βερόνα που βρίσκει ρυθμό, σε αντίθεση με την Τορίνο που παραμένει χωρίς τρίποντο…
Τορίνο(Giampiero Ventura): Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Νταρμιάν, Μπενάσι (35’ Σάντσες Μίνο), Βίβες, Ελ Καντούρι, Μολινάρο (69’ Μπρούνο Πέρες), Κουαλιαρέλα (71’ Λαρόντο), Αμάουρι
Ελλάς Βερόνα(Andrea Mandorlini): Ράφαελ, Σόρενσεν, Μάρκες, Μόρας, Μπρίβιο, Ομπάντι, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος (64’ Ιονίτα), Γιάνκοβιτς (65’ Νίκο Λόπες, 89’ Μάρκες), Τόνι, Χουανίτο Γκόμες

http://www.dailymotion.com/video/x26duqc_torino-0-1-hellas-verona-full-match-highlights-21-09-2014_sport?start=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου