Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δύο συν μια μεταγραφές από την Hellas Verona



Μετά την απόκτηση του Frederik Sorensen από τη Juventus, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή, σήμερα η Hellas Verona επισημοποίησε δύο ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα και επιβεβαίωσε και την επικείμενη ανακοίνωση ενός τρίτου.
Ένας επιθετικός, ένας τερματοφύλακας και ένας αμυντικός προστίθενται στο ρόστερ του προπονητή Andrea Mandorlini. Ο λόγος για τον 20χρονο Ουρουγουανό επιθετικό πρώην της Roma Nico Lopez (φωτογραφία), τον οποίο οι Veronesi απέκτησαν από την Udinese με τη μορφή του δανεισμού και οψιόν αγοράς που ο σύλλογος της φαμίλιας Πότσι επέβαλλε να είναι στα 18 εκατομμύρια ευρώ.
Συμβόλαιο έναντι 600.000 ευρώ για τον νεαρό επιθετικό, με τη διοίκηση των «φριουλάνων», να προσθέτει στο συμβόλαιο του δανεισμού και ρήτρα, η οποία ακυρώνει την οψιόν αγοράς υπέρ της Βερόνα μπροστά την καταβολή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από την πλευρά της ομάδας του Udine.
Η δεύτερη επισημοποίηση αφορά και αυτή ποδοσφαιριστή από την Udinese. Ο λόγος για τον 32χρονο τερματοφύλακα Fransesco Benussi, ο οποίος μεταγράφεται- ένα μόλις χρόνο μετά την άφιξή του στους «Bianconeri»- με οριστική μεταγραφή στους «μαστίνι» για να παλέψει για μια θέση βασικού με τον βετεράνο και αρχηγό Raphael και την… ελπίδα ονόματι Pierluigi Gollini.
Είναι τώρα θέμα ωρών η ανακοίνωση από τον σύλλογο και του . Ο 26χρονος αριστερός μπακ Davide Brivio περνάει από ιατρικές εξετάσεις και οι «Gialloblu» συμφώνησαν με την Atalanta για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Θα προστεθεί στα αριστερά στους Alessandro Agostini και Antonio Luna.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου