Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΞΥΝΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....


Η Νάπολι είχε τον τρόπο να... διαρρήξει και την κλειστή άμυνα της Ελλάς Βερόνα στην 13η αγωνιστική της Serie A και επικράτησε 2-0 με γκολ των Ινσίνιε και Ιγκουαΐν.



Ό,τι έμοιαζε δύσκολο για τους «παρτενοπέι» στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Marc'Antonio Bentegodi» λόγω της πολυπρόσωπης και σφιχτής άμυνας που παρέταξαν οι γηπεδούχοι, φάνηκε αρκετά εύκολο με τις κινήσεις των παικτών της Νάπολι στην επανάληψη και τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν τα δύο γκολ.
 Ο Ινσίνιε με ωραίο δεξί χαμηλό σουτ από διαγώνια πάσα που τον βρήκε σε πολύ καλή θέση για να «εκτελέσει» έκανε το 1-0 για την ομάδα του Σάρι, ενώ, στο 74', η εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Νάπολι με δημιουργό τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, οδήγησε στο 2-0 με το εύκολο πλασέ από κοντινή απόσταση του Ιγκουαΐν.
Ο Αργεντινός, με την Ελλάς Βερόνα πλέον να έχει «λυγίσει» έχασε πολύ καλή ευκαιρία απέναντι από τον Ραφαέλ, πλασάροντας πάνω του και αδυνατώντας να διευρύνει το σκορ.
Οι «παρτενοπέι» με τους τρεις βαθμούς φτάνουν στους 28 και προσωρινά στο ρετιρέ, περιμένοντας τ' αποτελέσματα των Φιορεντίνα και Ίντερ για την 13η «στροφή» του πρωταθλήματος, ενώ, η ομάδα μας κ του Βαγγέλη Μόρα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού...

Ελλάς Βερόνα: Ραφαέλ, Πισάνο, Αλμπερτάτσι (47' Ελάντερ), Μόρας, Μπιανκέτι, Γιάνκοβιτς, Χάλφρεσον, Γκρέκο, Τσέτσιν (69' Βτσόλεκ), Πατσίνι, Ταλέμπ
Νάπολι: Ρέινα, Αλμπιόλ, Κίρικες, Χισάι, Γκουλάμ, Χάμσικ, Άλαν, Ζορζίνιο, Ιγκουαΐν, Καγεχόν (66' Καλντούρι), Ινσίνιε (88' Μάτζιο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου