Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Απλά ΔΕΝ μπορεί...!!!



Την περασμένη Κυριακή στην Μπολόνια επέστρεψαν τα χαμόγελα καθώς το ντεμπούτο του Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο ήταν ιδανικό (3-0 την Αταλάντα). Ετσι έμοιαζε η εμφάνιση των Ροσομπλού και στο «Μπεντεγκόντι» καθώς με τους Τζακερίνι και Ντονσά καθάρισε το ματς από πολύ νωρίς, αφήνοντας στον πάτο της βαθμολογίας την Ελλάς, η οποία είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη μετά από 12 αγώνες!
Το ματς άρχισε ιδανικά για την Μπολόνια καθώς έβαλε βάσεις νίκης από το πρώτο 15λεπτο. Στο 6' ο Μαζίνα από αριστερά πάσαρε στον Τζακερίνι και αυτός με ωραίο γυριστό σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1. Μέχρι να καταλάβουν οι "Gialloblu" τι γίνεται, ο Μαζίνα στο 14' έκανε ξανά κίνηση και γύρισμα από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Ντονσά και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ράφαελ για το 0-2! Με την Ελλάς να βρίσκεται στα... τάρταρα ψυχολογικά, το μόνο που είχαν να κάνουν οι Ροσομπλού του Ρομπέρτο Ντοναντόνι ήταν να διατηρήσουν τη σοβαρότητα τους και το έκαναν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 2-0.
Η Ελλάς Βερόνα έπρεπε να αντιδράσει νωρίς στην επανάληψη, αν ήθελε να έχει ελπίδες για αποτέλεσμα, αλλά με τους τιφόζι να αποδοκιμάζουν έντονα, η ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι... τελείωσε. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν, έδειχναν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο αλλά όχι τόσο ώστε να προβληματίσουν την Μπολόνια, η οποία πήρε τελικά μια εύκολη νίκη -είχε και δοκάρι στο 87' με τον Ταϊντέρ- και αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Ελλάς Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Πιζάνο (59' Σιλιγκάρντι), Μόρας, Ελάντερ, Σουπραγέν (79' Ματούζαλεμ), Σάλα, Γκρέκο, Χάλφρεντσον, Γιάνκοβιτς (67' Ιονίτα), Πατσίνι, Χουανίτο Γκόμες.
Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Ροσετίνι, Γκασταλντέλο, Μαϊέτα, Μαζίνα, Ντονσά (76' Ταϊντέρ), Ντιαβαρά, Μπριέντσα (62' Μπρίγκι), Ρίτσο, Ντέστρο, Τζακερίνι (72' Μουνιέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου