Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αρκετά παράπονα στο ....


Με αρκετά παράπονα από τη διαιτησία καθώς ζήτησαν η καθεμιά από ένα πέναλτι, Ελλάς Βερόνα και Τορίνο ολοκλήρωσαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ισόπαλο 2-2 για την 3η αγωνιστική της Serie A. 



Η Ελλάς Βερόνα είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, φώναξε για πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Λούκα Τόνι από τον Μπόβο λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά δεν κατάφερε να μεταπείσει τον ρέφερι που έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στην επανάληψη, το ματς έγινε... ροντεό και είχε τέσσερα γκολ. Αρχικά, ο έμπειρος φορ της Ελλάς Βερόνα έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα στο 49ο λεπτό. Η πρώτη απάντηση από πλευράς Τορίνο ήρθε από τον Μπασέλι που βρισκόταν εκεί που έπρεπε για να πάρει ένα «ριμπάουντ» και να πλασάρει σε κενή εστία για την πρώτη ισοφάριση στο 66', όμως η νέα «παγωμάρα» θα ερχόταν αρκετά σύντομα.
Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Χουανίτο Γκόμες με κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά την Ελλάς Βερόνα, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Άκουα με πολύ έξυπνο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έπειτα από ασθενή απομάκρυνση του αντίπαλου πορτιέρο!
Λίγο μετά την ισοφάριση ήταν η σειρά της Τορίνο να παραπονεθεί για πέναλτι σε χέρι του Μόρα μέσα στην περιοχή, όμως η απόφαση του διαιτητή ήταν... επιθετικό φάουλ.
Η Ελλάς Βερόνα, παραμένει δίχως νίκη από τη σεζόν 1986-1987 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο «Bentegodi». 


ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Ραφαέλ, Πιζάνο, Ράφα Μάρκες, Μόρας, Σουπραγέν, Βιβιάνι, Σάλα (84' Ιονίτσα), Γκρέκο, Γκόμες Τάλεμπ (83' Πατσίνι), Σιλιγκάρντι (63' Γιάνκοβιτς), Τόνι.
ΤΟΡΙΝΟ (5-3-2): Παντέλι, Μπρούνο Πέρες, Μπόβο, Γκλικ, Μολινάρο, Ντανίλο Αβελάρ (16' Γιάνσον), Βίβες, Μπαζέλι, Όμπι (51' Άκουα), Κουαλιαρέλα, Μπελότι (58' Μάξι Λόπες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου