Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Χάσαμε κι εμείς με το γνωστό 1-0.....



 Αν και η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση στάθηκε καλά στο San Siro απέναντι σε μια Ίντερ που το μόνο που ξέρει καλά είναι να βάζει το γκολ κ να το κρατάει μέχρι το τέλος.Η <Νερατζούρι> είχαν την υπεροχή κ κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ,αλλά οι <Gialloblu> κρατούσαν καλά τις γραμμές τους μέχρι το 56' λεπτό που σερ μια αναμπουμπούλα στην άμυνα κ μετά από πολλές κεφαλιές κερδισμένος βγήκε ο F.Melo που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
  Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι πήρε την 5η νίκη η Ιντερ στο πρωτάθλημα,το μελανό σημείο του αγώνα ήταν κ πάλι για την Hellas Verona που έχασε με τραυματισμό κ τον άλλο σπουδαίο σεντερ φορ της G.Pazzini,άγνωστο ακόμα η σοβαρότητα της ζημιάς του...

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σαντόν, Μιράντα, Μεδέλ, Αλέξ Τέλες (89' Ρανόκια), Φελίπε Μέλο, Γκουαρίν, Κοντογκμπιά (63' Μπιαμπιανί), Λιάιτς (57' Γιόβετιτς), Πέρισιτς, Ικάρντι.
ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ (5-3-2): Ραφαέλ, Πιζάνο, Μπιανκέτι, Μόρας, Χελάντερ, Αλμπερτάτσι (71' Σουπραγέν), Βιβιάνι, Σάλα (75' Τζακάνι), Γκρέκο, Γκόμες Τάλεμπ, Πατσίνι (21' Σιλιγκάρντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου