Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ούτε η Sampdoria...ούτε η κούραση σταμάτησαν τους "Gialloblu''..(Highlights video)



Για 3ο συννεχόμενο ματς η Hellas έμεινε αήττητη,δεν κατάλαβε ούτε την κούραση αλλά ούτε την δύσκολη έδρα της Sampdoria.Με το 18ο γκολ του Luca Toni έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας απ' το στάδιο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβα.



Το ματς καθ' όλη την διάρκεια του είχε τρελό ρυθμό κ με τις δυο ομάδες να είναι πάνω κάτω στο γήπεδο,να χάνονται ευκαιρίες κ απ την Sampdoria και την Hellas.
 Στο πρώτο 45' λεπτο η Hellas Verona αρκέστηκε σε κάποιες γρήγορες ανεπιθέσεις αλλά με την κατοχή κ τις ποιο πολλές ευκαιρίες να είναι με το μέρος της ομάδας της Γένοβας.
 Στο δεύτερο οι "Gialloblu" μπήκαν πιο δυνατά με σκοπό να χτυπήσουν το παιχνίδι στα ίσα κ αυτό βοήθησε η άνοδος του Greco κ του Ταχτσίδη στο χώρο του κέντρου αλλά κ με την βοήθεια του N.Lopez.
Στο 58' όμως η Sampdoria μένει με 10 παίχτες λόγω έντονων διαμαρτιών του Afriyie Acquah και όλοι στην Hellas νόμιζαν ότι ματς θα κυλούσε ποιο ομάλα αλλά η ομάδα της Γένοβας έπιασε μια απόδοση κ άρχισε κ πίεζε ασφυκτικά την άμυνα της Hellas..
 Όμως η Hellas πέρασε την 5η <πολιορκία> στα καρέ της χωρίς να δεχτεί γκολ κ άρχισε κ πίεζε αυτή την Sampdoria,στο τρίτο διαδιχικό κόρνερ που κέρδίσαν οι "Gialloblu" έφυγε στην αντεπίθεση η Sampdoria και άνοιξε το σκορ με τον Lorenzo De Silvestri στο 65',αλλά η χαρά τους κράτησε μόνο 3 λεπτά για την με την σέντρα η Hellas Verona άρχισε κ <σφυρκοπούσε> με αποτέλεσμα ο Luca Toni στο 68' να τους κόψει τα γέλια με το 18ο γκολ του στην φετινή Serie A.
 Τα τελευταία 20' λεπτά είχαν τρελό ρυθμό κ απ τις δυο ομάδες με πολλές ευκαιριές,στα συν βάζουμε κ την απόδοση του γκολκίπερ της Hellas  Pierluigi Gollini που με τις επεμβάσεις του κ ειδικά στο 86' κ στο 92' κράτησε το 1-1 και την Hellas Verona να πέρνει σημαντικό βαθμό στο Λουίτζι Φεράρις.





  



ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι, Μουνιός, Ρομανιόλι, Ρετζίνι, Πέδρο Ομπιάνγκ, Άκουα, Ντάνκαν, Κορέα (49' Ετο'ό), Μουριέλ (73' Σοριάνο), Οκάκα (58' Μπερχέσιο).
ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ (5-3-2): Γκολίνι, Πιζάνο, Σόρενσεν (55' Μάρτιτς), Ραφαέλ Μάρκες, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μπρίβιο, Ταχτσίδης, Γκρέκο, Βαλότι (72' Γκουστάβο Καμπανιάρο), Νικολάς Λόπες (76' Σαβιόλα), Τόνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου