Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σημαντικό βήμα σωτηρίας και μαθηματικά έκαναν οι ''Gialloblu''..(highlights video)


Με πρωταγωνιστή τον Λούκα Τόνι που πέτυχε δύο γκολ σημαντικό βήμα  σωτηρίας και μαθηματικά έκανε η Ελλάς Βερόνα που επικράτησε 3-2 της Σασουσόλο στο «Μπεντεγκόντι» στο πιο συναρπαστικό ματς της 32ης αγωνιστικής της Σέριε Α'.




Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την γηπεδούχο καθώς στο 18’  όχι μόνον καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Σασουόλο σε μαρκάρισμα του Ράφαελ στον Σανσόνε αλλά και αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της, Ράφαελ που σε τετ-α-τετ με τον  Σανσόνε κτύπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.
Παρόλα αυτά ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο ημίωρο με τον Χουανίτο να πλασάρει  υποδειγματικά μετά την πάσα του Σάλα. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση  όταν ο Βαγγέλης Μόρας  στην προσπάθεια να διώξει σέντρα του Μπεράρντι έστειλε την μπάλα  στα δίκτυα της ομάδας του. Το 2-1 για τη Ελλάς Βερόνα έγινε  63’ από τον συνήθη ύποπτο Λούκα Τόνι με  εξαιρετικό σουτ μετά την πάσα του Γκόμεζ και οκτώ λεπτά  ο διεθνής Ιταλός επιθετικός ήταν αυτός  που έκανε πιο γερές τις βάσεις της νίκης της ομάδας του με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ φτάνοντας τα 37 γκολ σε 66 αγώνες με τη φανέλα της.  Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν να μειώσει στο 87 ‘ με την κοντινή προσπάθεια του Φλόρο Φλόρες  μετά από σέντρα του Μισιρόλι.

Ελλάς Βερόνα:  Ράφαελ, Πιζάνο, Μάρκεζ, Μόρας, Αγκοστίνι, Σάλα (83’  Φερναντίνιο), Ομπάντι, Γκρέκο, Γιάνκοβιτς  (14’Βαλότι , 19’ Μπενούσι), Τόνι, Χουανίτο Γκόμεζ

Σασουόλο: Κονσίλι, Ατσέρμπι, Καναβάρο, Πελούζο, Λαζάρεβιτς (58’ Μπρίγκι),  Μπιοντίνι Μισιρόλι, Λόνγκι (58’ Φλόκαρι), Μπεράρντι, Ζάζα, Σανσόνε (73’ Φλόρο  Φλόρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου