Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...



«Τρίποντο» μετά από 5 αγωνιστικές για την Ίντερ, που επικράτησε με 3-0 της Ελλάς Βερόνα στο «Μαρκ' Αντόνιο Μπεντεγκόντι», διατηρώντας ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο Μαντσίνι ευτύχησε να έχει τους Ικάρντι και Παλάσιο σε εκπληκτική φόρμα για ακόμα μία φορά και μόλις στο 11’ ο πρώτος βρήκε δίχτυα με ασίστ του δεύτερου, με τους «νερατζούρι» πάντως να μην τηρούν το fair play, αγνοώντας τον τραυματία Ταχτσίδη!
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και πίεσαν για την ισοφάριση, όμως δεν μπορούσαν να νικήσουν τον εκπληκτικό Χαντάνοβιτς, που όποτε χρειάστηκε κατέβασε ρολά, κρατώντας την ομάδα του σε ρόλο οδηγού.
Στην επανάληψη, με το… καλημέρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Ικάρντι να σερβίρει αυτή τη φορά για τον Παλάσιο και την Ίντερ να διπλασιάζει τα τέρματά της μόλις στο 48’.
Μετά το 2-0, όμως, η ομάδα του Μαντσίνι κατέβασε πολύ απότομα ταχύτητα και… έπαιξε με την φωτιά, αφού η Βερόνα πίεζε. Μάλιστα, θα μπορούσε να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όμως ο Τόνι δεν κατάφερε να εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε στο 77’ ο Γκρέκο, με τον Χαντάνοβιτς να αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι είναι… μάστερ του είδους και να αποκρούει.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μόρας με αυτογκόλ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ όλα είχαν κριθεί. Ο Έλληνας αμυντικός, μαζί με τον Ταχτσίδη, έβγαλαν όλο το 90λεπτο, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έμεινε στον πάγκο. Τέλος, οι… δικοί μας Γκρέκο και Σαβιόλα, πέρασαν αλλαγή στο 72’ και 76’ αντίστοιχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου