Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κάτι δεν πάει καλά...(video&highlights)


Με ανατροπή η Σασουόλο νίκησε 2-1 την Ελλάς Βερόνα εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με γκολ του Βαγγέλη Μόρα. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεκίνησαν στην βασική 11άδα της Ελλάς Βερόνα.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 7' μετά από εκτέλεση κόρνερ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά από 99 αγώνες στην Serie A και το πρώτο μετά τον Μάιο του 2009. Παρά το καλό ξεκίνημα και το γκολ της ομάδας του Αντρέα Μαντορλίνι, οι Νεροβέρντι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν δύο γκολ στην επανάληψη και να φτάσουν το αήττητο σερί τους στους επτά αγώνες. Σχεδόν με το «καλημέρα» στην επανάληψη (50') ο Σανσόνε πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους και σκόραρε με σουτ με το εξωτερικό και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σαφίρ Ταϊντέρ στο 78' μετά τον συνδασμό των Πελούζο και Φλόρο Φλόρες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ 

Δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που γοήτευσε με το ποδόσφαιρό της, αν και η αλήθεια είναι ότι έχει πληγεί από το ξεκίνημα της σεζόν από τραυματισμούς βασικών παικτών της. Εχασε 2-1 στο «Μπεντεγκόντι» από τη Φιορεντίνα γλιτώνοντας από πολλά περισσότερα τέρματα. Βρέθηκε να χάνει στο 16’, ισοφάρισε στο 39’ με τον Νίκο Λόπες, όμως στο 62’ δέχτηκε το δεύτερο τέρμα. 

«Η Σασσουόλο είναι μία ομάδα που έχει παρόμοιο στιλ παιχνιδιού με το δικό μας. Προέρχονται από έξι θετικά αποτελέσματα κι αυτό αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η αντίπαλός μας ξόδεψε πολλά στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους. Είναι μία πραγματικότητα διαφορετική από τη δική μας. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας. Μας λείπει η νίκη. Σε κάθε άθλημα όλοι παίζουν για να κερδίσουν. Υπάρχει όμως μία διαδρομή για να φτάσει κανείς εκεί. Να είναι ομάδα, να επιτίθεται καλύτερα και πολλά άλλα πράγματα. Ισως όμως κι αυτό να μην είναι αρκετό, όταν απέναντι υπάρχουν ομάδες με πολύ καλούς παίκτες» δήλωσε ο Αντρέα Μαντορλίνι. 

Τραυματίες οι μπακ Μάρτιτς (6 συμ.), Σόρενσεν (5 συμ.), οι χαφ Ομπάντι (8 συμ.), Σάλα και ο εξτρέμ Γιάνκοβιτς (6 συμ.). 


SASSUOLO (4-3-3): Consigli; Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso; Taider, Magnanelli, Missiroli; Berardi, Floccari, Floro Flores. A disp.: Pomini, Polito, Longhi, Antei, Ariaudo, Gazzola, Terranova, Biondini, Chibsah, Brighi, Sansone, Pavoletti. All.: Di Francesco

HELLAS VERONA (4-3-3): Rafael; A. Gonzalez, Moras, Marquez, Agostini; Ionita, Tachtsidis, Hallfredsson; N. Lopez, Toni, J. Gomez. A disp.: Benussi, Gollini, G. Rodriguez, Marques, Luna, Campanharo, Brivio, Christodoulopoulos, Saviola, Nené. All.: Mandorlini


http://it.ibtimes.com/articles/73125/20141128/sassuolo-hellas-verona-serie-a-diretta-tv-formazioni-quote-pronostico.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου