Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σε περιπέτειες οι "Gialloblu"-ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!(video)



Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στην Σαμπντόρια, με τον Ράφαελ να αποκρούει το πλασέ του Εντερ, ο οποίος τελικά έκανε την διαφορά στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος ξέφυγε από τον Μάρκες στο 28', ο Μεξικανός τον ανέτρεψε, ο ρέφερι έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα και ο Εντερ από τα 11 βήματα έκανε το 0-1. Οι Μπλουτσερκιάτι, θεωρητικά, μπορούσαν πλέον να ελέγξουν την κατάσταση αλλά δεν το έκαναν όπως θα ήθελε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με αποτέλεσμα η Ελλάς Βερόνα να ισοφαρίσει. Στο 37' ο Ταχτσίδης έκανε το πλασέ εντός περιοχής, ο Ρομέρο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Τόνι στην επαναφορά ισοφάρισε (1-1). Στο τέλος του πρώτου μέρους, μάλιστα, ο έμπειρος φορ προσπάθησε να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση αλλά η μπάλα έφυγε από το οριζόντιο δοκάρι στο γυριστό σουτ που επιχείρησε.
Το δεύτερο 45λεπτο, πάντως, ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η Σαμπντόρια μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο και τα κατάφερε χωρίς να το συζητήσει και πολύ το θέμα... Στο 57' ο Γκαμπιαντίνι, που νωρίτερα είχε ζητήσει πέναλτι για χέρι αντιπάλου, βρήκε ωραία τον Οκάκα και αυτός με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-2, για να έρθει το 1-3 στο 62' από το πλασέ του Γκαμπιαντίνι στην κενή εστία μετά την ασίστ του Εντερ! Το γεγονός ότι στο 68' ο Οκάκα είχε δοκάρι, πλασάροντας από κοντά, απλά αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της απόλυτης κυριαρχίας των φιλοξενούμενων.
Η Βερόνα των 10 παικτών όσο κι αν το ήθελε δεν μπορούσε να σώσει κάτι από το ματς, με βλέποντας την διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού να μην είναι και τόσο ασφαλείας πλέον αφού απέχει μόλις τρεις βαθμούς...
Ελλάς Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Μάρκες, Μόρας, Ροντρίγκες, Γκονζάλες, Καμπανιάρο (80' Βαλότι), Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αγκοστίνι (85' Χουανίτο Γκόμες), Νίκο Λόπες (74' Νενέ), Τόνι.
Σαμπντόρια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Ρομέρο, Ντε Σιλβέστρι (71' Κατσιατόρε), Σιλβέστρε (40' Γκασταλντέλο), Ρομανιόλι, Μεσμπά, Ρίτσο, Παλόμπο, Ντάνκαν (55' Κρστίτσιτς), Γκαμπιαντίνι, Οκάκα, Εντερ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου