Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο Λάζαρος,ανέστησε την Hellas...!!!(video&highlights)



Στην αναμέτρηση των πέντε Ελλήνων, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά και με γκολ+ασίστ... ανέστησε την Ελλάς Βερόνα (2-1 με ανατροπή) στο σπίτι της Ουντινέζε.-
ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 300 ΓΚΟΛ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Ο ΛΟΥΚΑ ΤΟΝΙ



Τα σχόλια στο «Twitter» που ακολούθησαν την εμφάνιση του στο «Φρίουλι», ήταν αποθεωτικά. Ενδεικτικότερο εκείνο του «Football-Italia» που υποστήριζε ότι: «Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης της Βερόνα που μπορεί μεσοεπιθετικά να δημιουργήσει και να την πάει πάνω από τη μέση της βαθμολογίας!» Η αλήθεια είναι πως ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του επί ιταλικού εδάφους. Αλλωστε ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να μοιράσει ασίστ και να σκοράρει στην ίδια αναμέτρηση. Και αυτός δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε αγώνας, μα εκείνος που όταν ολοκληρώθηκε, είχε στο χορτάρι πέντε Ελληνες. Νικητής όμως ήταν ο Λάζαρος και η παρέα του, καθώς χάρη στις δικές του εμπνεύσεις η Ελλάς πέρασε με ανατροπή (2-1) από την έδρα της Ουντινέζε.
Εξαιρετικός από την πλευρά των νικητών ήταν και ο Βαγγέλης Μόρας, ενώ πολλά χιλιόμετρα έγραψε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που δέχτηκε και κίτρινη κάρτα. Με την Ουντινέζε, ο Ορέστης Καρνέζης σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση την κεφαλιά του Μόρα, αλλά στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου (47') είδε τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του. Ο Παναγιώτης Κονέ πάλι μπήκε στον αγώνα στο τελευταίο 15λεπτο, μα δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τους Φριουλάνι να ισοφαρίσουν.


Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με ωραία κεφαλιά του συνήθη ύποπτου, Αντόνιο Ντι Νατάλε (31') έπειτα γλυκιά σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες. Με αυτό το τέρμα έφτασε τα 201 στη Σέριε Α' και φέτος έχει συμμετοχή στο 61% των 18 συνολικά γκολ της ομάδας του (8 γκολ, 3 ασίστ). Ωστόσο, στην τελευταία φάση πριν το ημίχρονο, ο Λάζαρος πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Λούκα Τόνι. Εκείνος ελίχθηκε μέσα από δύο αντιπάλους λες και ήταν ακόμα 25άρης και πλάσαρε για το 300ό γκολ της δικής του καριέρας σε όλες τις διοργανώσεις και με την Εθνική Ιταλίας!
Με το ξεκίνημα της επανάληψης θα ακολουθούσε το σπριντ του Χριστοδουλόπουλου από δεξιά και το χαμηλό σουτ του κάτω από τα πόδια του Καρνέζη για το 2-1. Με αυτή τη νίκη οι <<Gialloblu>> έβαλαν τέλος στο σερί των τριών ηττών και βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα φρέναρε την πορεία της Ουντινέζε που μετά το πέρασμα από την Ιντερ έκανε ευρωπαϊκά όνειρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου