Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Στο τσάκ.....(video)


Η Ελλάς Βερόνα με ανατροπή και τρεις κεφαλιές από μπαλιές του Μαρόνε προηγήθηκε 3-1, αλλά η Ίντερ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και γλιτώσει την ήττα



   Η Ίντερ με νίκη στην Βερόνα θα προσπερνούσε την Φιορεντίνα και θα επέστρεφε στην 3η θέση, δεν τοπ κατάφερε, αλλά μάλλον ευχαριστημένη είναι με τον βαθμό μετά την ισοπαλία με 3-3.
Οι "νερατζούρι" άνοιξαν μάλιστα το σκορ στο 8' με κεφαλιά του Μουρίγιο, αλλά η Βερόνα προηγήθηκε με 3-1, καθώς πέτυχε 3 γκολ με κεφαλιές έπειτα από στημένα του Λούκα Μαρόνε.
Δύο κόρνερ και ένα φάουλ για σκοράρουν οι Χελάντερ, Πιζάνο και Ιονίτσα, ενώ στο ντέρμπι με την Μίλαν η Ίντερ από τον Αλέξ είχε δεχτεί γκολ με κεφαλιά για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα! Ήταν να μην γίνει η αρχή.
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πάντως αντέδρασε, μείωσε με τον Μάουρο Ικάρντι στο 61' και ισοφάρισε στο 78' με τον Ίβαν Πέρισιτς.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Πιζάνο, Μόρας, Χελάντερ, Αλμπερτάτσι, Ιονίτσα, Μαρόνε, Βσόλεκ, Φαρές (60' Ζιλμπέρτο Ζούνιορ), Πατσίνι, Τόνι (69' Γκόμες Τάλεμπ).
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Μουρίγιο, Ζουάν Ζεζούς, Αλέξ Τέλες (83' Μπιαμπιανί), Φελίπε Μέλο (46' Πέρισιτς), Μπρόζοβιτς, Κοντογκμπιά, Παλάσιο, Έντερ (90' Λιάιτς), Ικάρντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου