Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δυστυχώς στερεύει....



  Όταν δεν σε θέλει κ η μπάλα τότε όσο κ να παλεύεις δεν αλλάζει κάτι,σε ακριβώς αυτήν την φάση ήταν οι 'GIALLOBLU' στο ματς με την Παλέρμο.Οι φάσεις για την HELLAS διαδεχόνταν η μία την άλλη,με πρωταγωνιστές Toni-Pazzini-Vivviani-Siligardi και άλλοι..10(33 σύνολο!!!) τελικές στο τέρμα για την Hellas Verona,1 οι φιλοξενούμενοι της Παλέρμο και αυτό στο στόχο στο 27' με τον Vazquez.
   Πρέπει να αρχίζει να αλλάζει λίγο η τύχη μας γιατί αλλιώς βλέπω την κλεψίδρα να αδειάζει πολύ <γοργά> και η Hellas στο τέλος θα βρεθεί προ εκπλήξεων αλλά θα είναι πολύ αργά....ο εφτιάλτης μας θα είναι πραγατηκότητα...!!!!Τα λάθη του καλοκαιριού δεν αλλάζουν σε μια ομάδα πότε στις 30 μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου...!

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Σάλα, Μόρας, Χελάντερ, Σουπραγέν, Βιβιάνι, Χάλφρεντσον (65' Γκόμες Τάλεμπ), Ιονίτσα (86' Φαρές), Βσόλεκ (46' Εμάνιουελσον), Πατσίνι, Τόνι.
ΠΑΛΕΡΜΟ (5-4-1): Σορεντίνο, Μοργκανέλα, Γκολντανίγκα, Τζανκάρλο Γκονσάλες, Αντζέλκοβιτς, Λαζαάρ, Χίλιεμαρκ, Γιάγιαλο (76' Τσότσεφ), Τραϊκόβσκι (89' Κριστάντε), Φράνκο Βάσκες, Τζιλαρντίνο (85' Τζούρτζεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου