Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Απλά πάμε παρακάτω...(All Goals and Highligts)




Ο Ντιμπάλα συνεχίζοντας από εκεί που έκλεισε το 2015, άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ (8'). Ηταν το το 8ο του γκολ στο πρωτάθλημα και το πρώτο απ' ευθείας φάουλ για τη Γιούβε από τον περασμένο Απρίλιο και τον Αντρέα Πίρλο κόντρα στην Παλέρμο. Ο Μπουφόν χρειάστηκε να επέμβει σε ένα ακροβατικό του Πατσίνι, ενώ από την άλλη πλευρά ο Γκολίνι σταμάτησε τους Μοράτα, Μαρκίζιο. Ο Ντιμπάλα όμως είχε ακόμα ένα τέλεια εκτελεσμένο φάουλ, αυτή τη φορά σημαδεύοντας όμως το κεφάλι του Μπονούτσι (45'), που έβαλε το πρώτο του για φέτος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του ματς και στο 82' σημείωσαν και το τρίτο γκολ τους, όταν ο Τζάτζα πήρε την κάθετη του Πογκμπά, πέρασε διαγώνιο τον πορτιέρε και πλάσαρε, έχοντας μόλις τρία λεπτά στο γήπεδο. Ετσι η Γιούβε έφτασε στην 11η σερί επιτυχία της κόντρα στη Βερόνα, η οποία παραμένει χωρίς νίκη για φέτος και είναι κάτι περισσότερο από φαβορί για να υποβιβαστεί.
* Ο Βαγγέλης Μόρας αγωνίστηκε σε όλο το ματς, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά κόντρα στη φορμαρισμένη Γιουβέντους!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες (84' Ρουγκάνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ, Κεντίρα (71' Στουράρο), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Αλέξ Σάντρο, Ντιμπάλα, Μοράτα (79' Τζάτζα)

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Μπιανκέτι, Μόρας, Χελάντερ, Σουπραγιέν, Βσόλεκ (63' Εμάνουελσον), Γκρέκο (61' Χουάν Γκόμες), Χάλφρεντσον (82' Φαρές), Σιλιγκάρντι, Ιονίτα, Πατσίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου