Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ελπίζουμε απλά να μην ήταν <άστρο>...


Ένα διώξιμο του Βασίλη Τοροσίδη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τη Ρόμα στη Βερόνα στο ντέρμπι... 


Η Ελλάς Βερόνα των... Ελλήνων σταμάτησε τη Ρόμα των... Ελλήνων και το 1-1 του "Μπεντεγκόντι" ουσιαστικά περιορίζει στο ελάχιστο τις ελπίδες τίτλου που διατηρούσαν οι Ρωμαίοι, μένοντας 9 πόντους μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι "τζιαλορόσι" βρέθηκαν σε άσχημη μέρα και θα μπορούσαν να φύγουν με χειρότερο αποτέλεσμα, εάν δεν ήταν το κεφάλι του Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πέρασε ως αλλαγή στο 40' λόγω τραυματισμού του Αλεσάντρο Φλορέντζι και με την έναρξη του 2ου μέρος έσωσε πάνω στη γραμμή παραβίαση της εστίας του Μόργκαν ντε Σάνκτις.
Το σκορ ήταν ήδη στο 1-1, μετά από τα τέρματα του Φραντσέσκο Τότι στο 26' και το αυτογκόλ στο 38' του Σεϊντού Κεϊτά. Οι ευκαιρίες ήταν λίγες και για τις δύο ομάδες, με τους Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη από τη μία πλευρά να εξουδετερώνουν όλες τις κάθετες μπαλιές των φιλοξενουμένων και τονΚώστα Μανωλά να πράττει το ίδιο στον αντίποδα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέρασε στο παιχνίδι στο 84' ως αλλαγή, αλλά οΧοσέ Χολέμπας έμεινε στον πάγκο, με συνέπεια να μην γραφτεί ιστορία με 6 παίκτες ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Serie A.
Ελλάς Βερόνα (4-3-3): Μπενούσι, Πιζάνο, Μάρκες, Μόρας, Μπρίβιο, Ιονίτσα (69' Ομπαντί), Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον, Γκόμες (84' Χριστοδουλόπουλος), Τόνι, Γιάνκοβιτς (69' Γκρέκο)
Ρόμα (4-3-3): Ντε Σάνκτις, Φλορεντζι (40' Τοροσίδης), Μανωλάς, Αστόρι, Κόουλ, Ναϊνγκολάν, Κεϊτά, Πιάνιτς (83' Βέρντε), Λιάγιτς, Τότι (66' Ντουμπιά), Ζερβίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου