Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ..


Μετά από ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, η Τορίνο δείχνει πλέον τις δυνατότητες της. Η ομάδα του Τζιαμπιέρο Βεντούρα πήγε στη Βερόνα για το 4x4 και το έκανε, παραμένοντας αήττητη για εννιά αγωνιστικές πλέον! Σκόραρε ξανά ο Κουαλιαρέλα, νέο κακό ματς για τον Ράφα Μάρκες που στοιχίζει ακριβά στη Βερόνα, για την οποία ο Βαγγέλης Μόρας ήταν βασικός και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε ως αλλαγή.
Η Βερόνα ήθελε να μπει δυνατά στο ματς και να επιβάλει τον ρυθμό της αλλά αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Η Τορίνο ήλεγχε την κατάσταση, δεν ένιωθε κάποια απειλή από τους γηπεδούχους και την κατάλληλη στιγμή χτύπησε. Στο 32' οι Μαρτίνες-Κουαλιαρέλα συνεργάστηκαν και ο πρώτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ράφα Μάρκες και νίκησε τον Μπενούσι για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 39' ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπόβο σε σουτ του Ταχτσίδη, με το πρώτο μέρος να κλείνει με ένα καλό σουτ του Χάλφρεντσον, το οποίο όμως μπλόκαρε ο Παντέλι.
Αν τα πράγματα ήταν δύσκολα για την Βερόνα στο ημίχρονο, έγιναν ακόμη χειρότερα νωρίς στην επανάληψη. Ο Μάρκες έκανε ακόμη ένα λάθος, αυτή τη φορά κάνοντας πέναλτι στον Μαρτίνες και ο Κουαλιαρέλα από τα 11 βήματα πέτυχε το γκολ Νο9 φέτος, για το 0-2! Ο Αντρέα Μαντορλίνι προσπάθησε με τις αλλαγές του, στη συνέχεια, να σώσει κάτι από το ματς αλλά στο 76' σώθηκε από το 0-3, όταν ο Μπενάσι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Γκρανάτα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα γκολ για να ξαναμπούν στο ματς και το έβαλε ο Τόνι, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του Γκλικ, μειώνοντας σε 1-2 στο 83'. Ο 37χρονος φορ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 87' με καλή κεφαλιά αλλά το γκολ δεν μπήκε και στο 93' ο Ελ Καντούρι στην αντεπίθεση έκανε το 1-3 και κλείδωσε το τρίποντο για την Τορίνο, που πλησίασε κι άλλο (-3 με ματς περισσότερο) στο Europa League.
Ελλάς Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Μπενούσι, Μόρας, Ράφα Μάρκες, Μάρκεζ, Πιζάνο (71' Χουανίτο Γκόμες), Γκρέκο, Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον (71' Χριστοδουλόπουλος), Αγκοστίνι, Σαβιόλα (80' Φερναντίνιο), Τόνι.
Τορίνο (Τζιαμπιέρο Βεντούρα): Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Μπρούνο Πέρες, Μπενάσι (81' Αλβαρο Γκονζάλες), Βίβες, Φάρνερουντ (59' Ελ Καντούρι), Μολινάρο, Κουαλιαρέλα (72' Αμάουρι), Μαρτίνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου