Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΝΑΥΑΓΙΟ..(highligts & videos)




Για τη Νάπολι που πριν λίγες μέρες δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της λόγω της ήττας στο Europa League από την Γιουνγκ Μπόις, το 0-1 της Βερόνα στο... 1' με το σουτ του Χάλφρεντσον ήταν κάτι παραπάνω κι από σοκ! Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα στη συνέχεια αφού οι Παρτενοπέι παρέπαιαν στην άμυνα αλλά σταδιακά άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους, με τον Ιγουαΐν να «αναγκάζει» τον Ράφαελ σε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πίεζε για την ισοφάριση και τελικά έκανε το 1-1 στο 44' με τον Χάμσικ από κοντά. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Σλοβάκου στο φετινό πρωτάθλημα αλλά στο 58' πρόσθεσε και δεύτερο, για το 2-1, με διπλή προσπάθεια μετά το λάθος του Ιονίτα και την απόκρουση του Ράφαελ στο πρώτο σουτ.
Το «Σαν Πάολο» ηρέμησε αφού η Νάπολι έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση αλλά στο 67' ο Νίκο Λόπες απέφυγε τους Νταβίντ Λόπεθ και Κουλιμπαλί, νικώντας στη συνέχεια τον Ράφαελ Καμπράλ για το 2-2 κι ενώ είχε μπει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα. Πριν προλάβουν να αγχωθούν οι γηπεδούχοι, όμως, ανέλαβε ο Ιγουαΐν. Ο Αργεντίνος, όπως και ο Χάμσικ, δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα αλλά στο 68' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ταχτσίδη και τελείωσε σωστά την φάση (3-2).
Από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε γυρισμός... Στο 76' ήταν η σειρά του Καγιεχόν να σκοράρει, ολοκληρώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση, για το 4-2, ο Ράφαελ απέκρουσε φάουλ του Ταχτσίδη στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 84' ο Ιγουαΐν βρήκε ξανά δίχτυα, με πλασέ προ κενής εστίας μετά την ασίστ του... Ραούλ Αλμπιόλ, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-2. Στα τελευταία λεπτά η Νάπολι... ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Καγιεχόν και στο 90' ο Μέρτενς ανατράπηκε από το Χάλφρεντσον, ο διαιτητής έδειξε την βούλα και ο Ιγουαΐν έκανε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2!


http://www.dailymotion.com/video/x28o7b9_napoli-vs-verona-6-2-full-highlights-26-10-2014-italy-serie-a-hd_sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου