Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο Ταχτσίδης έδωσε τη νίκη στο 89' με γκολάρα.(videos-goal)



Με ένα εντυπωσιακό γκολ του Παναγιώτη Ταχτσίδη η σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ανώτερη Βερόνα επιβλήθηκε της Κάλιαρι με 1-0. 

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν ήταν να παίξει χθες στην αναμέτρηση της Ελλάς Βερόνα με τη Κάλιαρι (1-0). Τον ταλαιπώρησε μια ενόχληση σε ένα δάχτυλο του ποδιού και έκανε ελάχιστη προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Οι πολλές απουσίες, όμως, που μετρούσε για την αναμέτρηση ο Andrea Mandorlini στην μεσαία γραμμή δεν του άφησαν άλλα περιθώρια από το να ρίξει κανονικά στον αγωνιστικό χώρο τον Έλληνα μέσο. Το τέρμα του στο 89′ λεπτό του ματς, μια βολίδα έξω από την περιοχή με το αριστερό, ένα σουτ άπιαστο στην εστία του νεαρού Cragno ήταν αυτό που έλυσε το παιχνίδι υπέρ των «Veronesi».
Ο αγώνες ήταν ιδιαίτερος για τον 23χρονο έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή. Στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας κάθεται ο Zdenek Zeman, ο άνθρωπος τον οποίο ο Ταχτσίδης σε κάθε ευκαιρία ευχαριστεί και θα ευχαριστεί πάντα γιατί ήταν ο τεχνικός που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στη Serie A, τον πίστεψε και τον εμπιστεύτηκε στη Roma.
Στην Hellas Verona ο Ταχτσίδης είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Χτες δε, ήταν ο κορυφαίος στο γήπεδο σύμφωνα και με την ετυμηγορία του ιταλικού Τύπου. Επέστρεψε στην Hellas Verona, με την οποία τη σεζόν 2011-12 αναδείχτηκε ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της χρονιάς στη Β’ κατηγορία και έσμιξε ξανά με τον μέντορά του Andrea Mandorlini, ο οποίος φαίνεται ότι έχει βρει από παλιά τα… κουμπιά του.
Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του φέτος στο πρωτάθλημα μετά το άλλο στη Genoa στις 24 Σεπτεμβρίου (Hellas Verona-Genoa 2-2, είχε μειώσει το σκορ σε 1-2 για τους «Gialloblu»).
Epιστροφή στις νίκες για τη Hellas Verona με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ήταν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καλύτεροι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια αλλά το γκολ δεν ερχόταν.
Τελικά αυτός που έδωσε τη λύση ήταν ο Έλληνας άσος. Στο 89' η μπάλα ήρθε μπροστά του και μ' ένα εντυπωσιακό σουτ κεραυνοβόλησε τον Κράνιο δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη. Αυτό, μάλιστα, είναι το δεύτερο φετινό γκολ για τον Ταχτσίδη, ο οποίος είχε σκοράρει και με την Τζένοα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου