Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Φεύγουν… αέρα τα διαρκείας....!!!!








 Με εντυπωσιακό ρυθμό φεύγουν τα διαρκείας των "Gialloblu" ως τώρα,με τους οπαδούς της ομάδας μας να αποδεικνύουν ότι το κλίμα είναι ήδη πανυγηρικό ενόψη της νέας σεζόν.
 Η πορεία της Hellas Verona φέτος,στην επιστροφή τους στην Serie A,θύμησε άλλες εποχές.Ο στόχος της γρήγορης σωτηρίας επιτεύχθηκε και στην συννέχεια η ομάδα του Andrea Mandorlini διεκδίκησε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη,τρελαίνοντας μας.
  Όλα αυτά,μάλιστα, με ωραίο ποδόσφαιρο και με παίχτες όπως Juan Manuel Iturbe να μαγεύουν.Ο Αργεντίνος εξτρέμ,βέβαια,δεν θα είναι μαζί μας στο <<BENTEGODI>> τη νέα σεζόν αλλά αυτό δεν απασχολεί τους "Gialloblu",που βάζουν ήδη το πρώτο γκολ της σεζόν!
 Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει με εκλπηκτικό ρυθμό αφού ήδη έχουν φύγει 12.060 κομμάτια,με την ελεύθερη πώληση ακόμα να μην έχει ξεκινήσει!!
 Η στήριξή μας επιβεβαιώνει ότι το πλάνο της διοίκησης μας είναι αρεστό,με την διοίκηση και τον προπονητή να προγραμματίζουν  ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν με τα λεφτά από την πώληση του Iturbe,ή ακόμη και αυτή του Rômulo. 
                    ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ....FORZA HELLAS!!! /=\


Με μας εντυπωσιακό ρυθμό φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας της Βερόνα ως τώρα, με τους τιφόζι να αποδεικνύουν ότι το κλίμα είναι ήδη πανηγυρικό ενόψει της νέας σεζόν.
Η πορεία της Ελλάς Βερόνα φέτος, στην επιστροφή της στη Σέριε Α, θύμισε άλλες εποχές. Ο στόχος της γρήγορης σωτηρίας επιτεύχθηκε και στη συνέχεια η ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι διεκδίκησε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη, τρελαίνοντας τους οπαδούς της.
Ολα αυτά, μάλιστα, με ωραίο ποδόσφαιρο και με παίκτες όπως ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε να μαγεύουν. Ο Αργεντίνος εξτρέμ, βέβαια, δεν θα είναι στο «Μπεντεγκόντι» τη νέα σεζόν αλλά αυτό δεν πτοεί τους τιφόζι, που βάζουν ήδη το πρώτο γκολ της νέας σεζόν!
Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στην Ελλάς έχει ξεκινήσει με εκπληκτικό ρυθμό αφού ήδη έχουν φύγει 12.060 κομμάτια, με την ελεύθερη πώληση μάλιστα να μην έχει ξεκινήσει ακόμη!
Αυτή η στήριξη του κόσμου επιβεβαιώνει ότι το πλάνο της διοίκησης είναι αρεστό στους τιφόζι, με την διοίκηση και τον προπονητή να προγραμματίζουν ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν με τα λεφτά από την πώληση του Ιτούρμπε, ή ακόμη και αυτή του Ρόμουλο.
- See more at: http://www.tifosi.gr/serie-a/%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%cf%82-%ce%b2/#sthash.DxRQGw3M.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου