Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Νενέ υπέγραψε στην Ελλάς Βερόνα



Ύστερα από το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Paulinho, η Hellas Verona ανακοίνωσε την απόκτηση ενός άλλου Βραζιλιάνου, με ελεύθερη μεταγραφή αυτός. Επίσημη, λοιπόν, είναι στον σύλλογο η άφιξη του Νene, ο οποίος έμεινε ελεύθερος ύστερα από πέντε σεζόν στη Κάλιαρι.
Η μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού επιβεβαιώθηκε από την ίδια την ομάδα των <<Gialloblu» στο επίσημο σάιτ της. Στο twitter δε, των «Gialloblu» φωτογραφίες απαθανατίζουν τον Βραζιλιάνο να υπογράφει το συμβόλαιό του, μονοετές με οψιόν για ένα ακόμη έτος.
Ο σύλλογος εδώ και καιρό ενδιαφερόταν για την περίπτωσή του προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, η οποία θα βασιστεί εκ νέου στον Luca Toni, αλλά από την νέα σεζόν θα είναι… ορφανή από τον Juan Iturbe που μεταγράφηκε στη Roma.
Οι «Veronessi» που είχαν στα ραντάρ τους και τον Fabio Quagliarella(αποκτήθηκε από τη Torino) επιτάχυναν τις επαφές με τον μάνατζερ του Nene ύστερα από την αρνητική εξέλιξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις με τον πρώην λιβορνέζο Paulinho, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον αραβικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου