Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου....ΞΥΠΝΑΤΕ!!!


Μπορεί η παράδοση να μην ήταν με το μέρος της Σαμπντόρια στα παιχνίδια που είχε δώσει από το 2011 με την Ελλάς Βερόνα, καθώς σε 7 αγώνες μετρούσε μόλις μία νίκη, ωστόσο την Κυριακή το μεσημέρι πήρε ίσως το πιο εύκολο «τρίποντο» της εφέτος.
Η ομάδα του Βάλτερ Ζένγκα επικράτησε 4-1, έχοντας εξασφαλίσει την επιτυχία της από το πρώτο ημίχρονο, καθώς με τα γκολ του Μουριέλ (11'), του Ζουκάνοβιτς (28') και του Σοριάνο (45') βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν το τέρμα του Έντερ στο 54', καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν...
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα που ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη, ήταν να μειώσει στο 75' με τον Ιονίτα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Το ένατο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους "Gialloblu'' και πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ δύσκολα,πρέπει να "ξυπνήσουν" πριν είναι αργά.Η διοίκηση να πάρει γρήγορες αποφάσεις πρι χαθεί το τρένο...αλλά και το όνειρο μας!!!!!
Σαμπντόρια: Βιβιάνο, Κασάνι, Σιλβέστρε, Ζουκάνοβιτς, Ρεγκίνι, Μπαρέτο (74' Ιβάν), Φερνάντο, Σοριάνο, Καρμπονέρο, Μουριέλ (62΄Μπονατσόλι), Έντερ (71' Κορέα).
Ελλάς Βερόνα: Ράφαελ, Μόρας, Μάρκεζ, Ελάντερ (Ιονίτα), Πισάνο (46΄Σιλιγκάρντι), Σάλα, Γκρέκο, Χάλφρεντσον (57' Μουτουζαλέμ), Σουπραγιέν, Γκόμεζ, Πατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου