Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Μοιρασιά» για Cesena και Hellas..(video all goals)


Με γκολ του Χουανίτο Γκόμες από ασίστ του Παναγιώτη Ταχτσίδη η Ελλάς Βερόνα πήρε 1-1 στην έδρα της Τσεζένα που προηγήθηκε.



Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι, ο οποίος είχε βασικούς Μόρα και Ταχτσίδη, ενώ αλλαγή στο 64' πέρασε ο Χριστοδουλόπουλος. Η Τσεζένα -που ξεκίνησε με 8 Ιταλούς- άνοιξε το σκορ στο 21' όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά από την άμυνα ο Ούγκο Αλμέιδα βρήκε με το κεφάλι τον Ντεφρέλ και ο Γάλλος επιθετικός με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Αλιάρντι (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ανέβαζαν την απόδοσή τους και στο δεύτερο μέρος ο Μαντορλίνι ρίσκαρε πολύ κάνοντας και τις τρεις αλλαγές από το 64' μέχρι το 70' για να χάσει τον Σόρενσεν με τραυματισμό αμέσως μετά! Παρότι έπαιζε με δέκα η Βερόνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77' μετά την ασίστ στου Παναγιώτη Ταχτσίδη για το τελικό 1-1. Οι νεοφώτιστοι παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού και η Ελλάς στη μέση της βαθμολογίας της Serie A.
 ΤΣΕΖΕΝΑ: Αλιάρντι, Λουτσίνι (64' Κράιντς), Βόλτα, Καπέλι, Τζιόρτζι, Καρμπονέρο, Ντε Φεούντις, Ρεντσέτι (38' Ματσότα), Κασιόνε, Ντεφρέλ (82' Τζούριτς), Αλμέιντα 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρκεζ, Σόρενσεν, Μόρας, Μπρίβιο, Χάλφρεντσον (70' Τόνι), Ιονίτα (64' Ομπάντι), Ταχτσίδης, Λόπεζ (64' Χριστοδουλόπουλος), Ιγκνάσιο Γκόμες, Νενέ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου