Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

<Δίχτυα> στην Λ.Αμερική για τον αντί-Iturbe

ANDRE

 Hector Daniel Villalba

 Lucas Evangelista


Επειδή ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η παραμονή του του Iturbe,οι ανθρώποι του τεχνικού τιμ του Mandorlini δεν εφυσηχάζουν και γι αυτό 'ρίξαν τα δίχτυα τους στην Λατινική Αμερική για τυχόν αντικατάσταση του αργεντινού ταλαντούχου παίχτη.Επειδή είδαν ότι το δίδυμο Toni-Iturbe άφησε καλές υποσχέσεις για την αναγέννηση της ομάδας μας και δεν θέλουν να πάει στράφι την φετινής σεζόν γι'αυτό επειδή ακούγονται πολλά για την αποχώρηση του αργεντινού άσσου,ο Sogliano έβαλε στο μπλοκάκι του 3 νέα ταλέντα οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους ''Gialloblu'' και είναι οι εξής:

- Andre : Ατλέτικο Μινέιρο επιθετικός , επιθετικός πολύ γρήγορος,τεχνίτης και ταιριάζει , αλλά θα χρειαστούν ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του .Ο Sogliano τον είδε κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της San Paolo . Προς το παρόν μόνο μια έρευνα .

- Hector Daniel Villalba : class παίκτη γεννημένος το 1994 φαίνεται να είναι  κοντά στο σύλλογο της Via Belgio . 4 εκατομμύρια κόστος του παίχτη , αλλά ο Sogliano θα αναζητήσει την χρυσή τομή για τον ντύσει στα χρώματα των "gialloblu".

- Lucas Evangelista : Ο Βραζιλιάνος της Σάο Πάολο είναι το νέο όνομα στο σημειωματάριο του Sogliano . Το τεχνικό επιτελείο των gialloblù έχει παρακολουθήσει περισσότερες από μία φορά , και αυτός θα μπορούσε απλώς να είναι η έκπληξη του καλοκαιριού στην αγορά . Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, σαν τον Juan Iturbe .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου