Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επισκεψη στα κεντρικα του συντονιστικου της HELLAS VERONA

Με απόλυτη επιτυχία και με φιλοξενία αντάξια του ονόματος σφραγίσθηκε η πρώτη μας επίσημη επίσκεψη στην VERΟNA.Βρεθήκαμε με τον υπεύθυνο συντονιστή όλων των συνδέσμων της ομάδος μας όπου και επισημοποιήθηκε και το κλαμπ μας!!Είμαστε και τυπικά πλέον μέλη της HELLAS VERONA.
 Τρομερό πραγματικα το κεντρικο κλαμπ των οπαδων σε μια γραφικη περιοχη της πολης οπουν και μας φιλοξενησαν με αφθονο ποτο και φαγητο.Μεσα οι τοιχοι ηταν γεματοι απο ανμνησεις απο το μακρινο 1903 μεχρι κα σημερα!!Συγκινητικες οι προσπαθειεςε των παιδιων και φιλων μας αφου απεδειξαν ακομη μια φορα ποσο πιστη ειναι στην ομαδα τους.
 Κανονισαμε να παραβρεθουμε και σε αγωνες κατοπιν συνενοησεως και θα υπαρξουν και οι καταληλες ανακοινωσεις στο σαιτ μας!!!Επισης θα γινει και μια γιορτη για την ενταξη του κλαμπ μας στην οικογενεια της HELLAS.Θα γινει χαμος!!! Σε λιγο καιρο θα ειναι και ετοιμα τα γνωστα μπλουζακια του κλαμπ και θα ενημερωθειτε για το τροπο αποκτησης τους!!!Λιογο υπομονη λογω συσμενων οικονομικων και θα ειναι ετοιμα!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου