Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πριν τις διακοπές...!!!

Να λοιπόν που οι διακοπές έφτασαν!!!Κλασικά τον Αύγουστο θα αράξουμε για κάμποσες μέρες και θα ετοιμαστούμε ψυχολογικά για τα δύσκολα που θα έρθουν από σεπτέμβριο.Αναμένεται να γίνουν μεγάλες κοινωνικές καταστάσεις λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.Η σελίδα αυτή και προσ την αποφυγή διαφόρων παρεξηγήσεων - κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου - είναι μια ποδοσφαιρική οπαδική σελίδα.Ασχολείται και θα συνεχίσει να το κάνει με την ομαδάρα μας την HELLAS VERONA . Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει και δεν το κρύβομαι άλλωστε ,οι οπαδοί της Hellas είναι εθνικιστές , ρατσιστές , φασίστες και όλα τα κακά του ομορφου αυτού κόσμου που όλα είναι τόσο αρμονικά και συντονισμένα. Έτσι λοιπόν γουστάρουμε και εμείς να στηρίξουμε αυτούς τους τρελούς οπαδούς για να περάσουμε ωραία και να ξεχνιόμαστε λίγο από την καθημερινότητα. Αρκετά όμως...!!!!
   Την κυριακή λοιπόν αυτή η ομαδάρα μας παίζει στην Vicenza για το κύπελλο Ιταλίας.Αναμένεται να γίνει σφαγή με τους μισητούς γείτονες - απέχει μόλις 30 λεπτά από την Verona.Μου έχουν αναφέρει ότι οι ultras veronesi θα γεμίσουν τρένο για να πάνε στο εκτός έδρας αγώνα. Ας ελπι΄σουμε για το καλύτερο τόσπ για την ομάδα μας - πολύ δύσκολη έδρα - όσο και για τους οπαδούς μας.
   Δυνατό το τεστ αυτό αλλά μετράει σιγουρα η εμφάνιση που θα κάνει η Hellas αφού πιο σημασία θα έχει το πρωτάθλημα που ξεκινά στις 25-8..!!!! Η πρώτη αγωνιστική είναι με την Pescara στην έδρα μας.
 Έτσι λοιπόν ενημέρωση θα έχετε σε 15 μέρες ακι μετά κανονικά και με συνέπεια όλα τα νέα !!!

      ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΕΛΟς ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου